Ja cilat qytete janë gati për zhvillimin  e turizmit!

Written by on 13/06/2019

 

 

Këshilli Botëror i Turizmit ka publikuar indeksin e ri global që qyteteve që janë gati për zhvillimin e industrisë së turizmit. Kjo industri është thelbësore në kontributin e ekonomisë dhe rritjes së GDP-së globale. Indeksi i ri krijon një spektër të gjerë të praktikave të destinacioneve më të preferuara . Qytetet të cilat janë marrë si shembull i pozitave të favorshme të rritjes së turizmit janë New York-u, Londra, Berlini, Singapori ,Amsterdami , Pekini, dhe Kajro. Autoritetet e turizmit në shumë qytete të mëdha anembanë botës po punojnë për të përgatitur një të ardhme të “ndritur” të industrisë së tyre.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist