Ford tërheq makinat nga tregu!

Written by on 13/06/2019

 

 

Kompania e makinave”Ford” ka tërhequr nga tregu më shumë se 1 milon makina. Makinat e modeleve të ndryshme janë tërhequr për shkak të defekteve që kanë shfaqur .Disa nga problemet e shfaqura lidhen me marshin, amortizatorët dhe motorin. Problemet e disa prej modeleve të makinave ,kanë bërë që të ulet imazhi i kompanisë”Ford”.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist