Shkodra dhe “Festa e Bicikletes”, aktivitete te shumta per vizitoret

Written by on 28/08/2018

 

Ne kuader te “Festes se Biçikletes” Drejtoria Rajonale e Kultures Kombetare me mbeshtetjen e bashkise Shkoder kane programuar nje sere aktivitetesh, te cilat do te fillojne me hapjen e nje ekspozite fotografike, ku te skicuara jane menduar qe te jene biçikletat e Shkodres.Pjesemarresit ne rolin e organizatoreve kane nisur nje takim informativ lidhur mbi aktivitetin, i cili synon te promovoje sherbimet e biçikletave e njeheresh te angazhoje qytetaret ne aktivitetin qe do te organizohet me kete rast. Aktivitetet qe do te organizohen ne kuader te kesaj jave do te jene te larmishme dhe te rrise ndergjegjsimin per perdorimin e bicikletes qe eshte nder te tjera edhe simbol i qytetit te Shkodres.

Tagged as

Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist