Serbia terheq me turizmin natyror

Written by on 14/07/2018

Serbia terheq me turizmin natyror

Serbia luan karten e turizmit natyralist per te terhequr me shume turiste kete vit. Trekking, turizmi ciklistik dhe rafting jane tre mundesite qe propozohen kete vit nga Serbia per te terhequr turistet e aventures. Nga janari e qershor sipas te dhenave te autoriteteve te turizmit Serbia priti mbi 2 milione turiste, nje rritje me 5% me shume sesa viti i kaluar. Per te rritur me tej shifrat jane vene ne dispozicion rreth 300 guida te specializuara qe do te shoqerojne turistet ne atraksionet natyrore me te mira serbe.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist