Se shpejti linja hekurudhore Kosove – Mal i Zi!

Written by on 11/04/2018

Se shpejti linja hekurudhore Kosove – Mal i Zi!

Kosova dhe Mali i Zi se shpejti do te kene lidhen nepermjet linjes hekurudhore. Ministri i Infrastruktures se Kosoves  priti ne takim ambasadorin e Kosoves ne Mal te Zi, me te cilin biseduan per fillimin e marreveshjeve bashkepunuese per projekte infrastrukturore, te cilat do te sherbejne ne rritjen, forcimin dhe zhvillimin ekonomik te te dyja vendeve. Duke i vene nje theks te veçante lidhjes hekurudhore Kosove – Mali i Zi, lidhje kjo e cila per momentin nuk ekziston. Me ndertimin e lidhjes hekurudhore do te zhvillohej edhe turizmi, ku qytetareve do t’u ofrohej edhe me shume mundesi se sa tani, te merren me sport dhe argetim.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist