Mirembajtja e monumenteve shton interesin e turisteve!

Written by on 11/04/2018

Mirembajtja e monumenteve shton interesin e turisteve!

 

Kujdesi dhe mirembajtja e monumenteve te trashegimise tone kulturore vazhdon te marre çdo dite e me shume vemendjen qe meriton.Keto monumente kulturore, vezhgohen ne menyre te rregullt nga inspektoret dhe institucionet pergjegjese ne menyre qe te mirembahen per vlerat dhe historine qe ato mbartin.Per shkak te vjetesise te ketyre monumenteve ka dhe problematika te shumta te cilat duhet te rregullohen ne menyre emergjente qe keto site turistike te vazhdojne te terheqin sa me shume turiste vendas e te huaj.Kete vit pritet nje rritje me 13% e vizitoreve te huaj ne monumentet e vendit tone.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist