2018, bum zhvillimesh turistike ne Shqiperi!

Written by on 12/04/2018

2018, bum zhvillimesh turistike ne Shqiperi! 

Ministri i Turizmit dhe Mjedisit Blendi Klosi tha se viti 2018 do te jete nje bum zhvillimesh turistike, pasi interesi i biznesit lokal dhe nderkombetar eshte shume i madh per te krijuar struktura te reja turistike ne Shqiperi. Deklarata u be diten e djeshme pasi per here te pare, 84 operatore turistike nga 46 vende te botes u mblodhen ne Tirane per tu njohur me oferten vendase. Kreu i Turizmit dhe Mjedisit u shpreh se politikat e qeverise shqiptare synojne te kapercejne sezonin turistik brenda vitit kalendarik. Ne takimin e biznesit operatoret turistike shqiptare paraqiten potencialin e Shqiperise nepermjet paketave turistike. Takimi, i pari i ketij lloji ne vendin tone per nga madhesia, shenon ngritjen e siparit te nje turizmi hyres ne Shqiperi. 


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist