Së shpejti Britania mund të heqë karantinën për shqiptarët!

Written by on 21/06/2021

Nëse shifrat vazhdojnë të mbesin premtuese ka një shpresë të madhe që hapja në Britani të ndodhë më 5 korrik dhe jo më 19 korrik. Edhe pse ka një rritje të numrit të rasteve me variantin indian ose Delta, sipas specialistëve shifrat janë duke u sheshuar dhe Britania nuk është në valën e tretë të pandemisë.

Madje qeveria britanike është shumë pranë marrjes së vendimit për heqjen e karantinimit prej dhjetë ditësh për të gjithë udhëtaret që vijnë nga vendet e zonës së gjelbër dhe të verdhë ku ndodhet edhe Shqipëria./radiotravel.al 


Current track

Title

Artist

Background