Ministri Klosi: Vendin e kioskave do ta zënë investimet cilësore!

Written by on 21/06/2021

“Një ndërtim pa leje ka ardhur koha t’i lërë vendin një  zhvillimi turistik dhe nuk mund të kemi uzurpim të këtyre destinacioneve”, tha Klosi në një intervistë televizive duke iu referuar zonave bregdetare. Sipas tij, shfrytëzimi i vijës bregdetare duhet parë për një periudhë afatgjatë me projekte të mëdha disa miliona euroshe, pa mbetur peng i kioskave.

Ministri Klosi tha se shifrat e ulta të infektimeve me Covid-19, e avantazhojnë së tepërmi këtë sezon turistik në Shqipëri./radiotravel.al 


Current track

Title

Artist

Background