Sa shumë na duan amerikanët!

Written by on 24/04/2019

 

 

 

Sipas shifrave te fundit te publikuara nga INSTAT, Marsi i këtij viti shënon një rënie dukshme te numrit të personave më nënshtetësi angleze, gjermane dhe spanjolle krahasuar me muajin Mars të vitit të kaluar. Një zbritje e ndjeshme ka ndodhur dhe me hyrjet e popullsisë fqinje të Kosovës me rreth 4% krahasuar me po të njëjtën periudhe të vitit 2018. Nga ana tjetër kemi një rritje te dukshme të hyrjeve të shtetasve amerikanë në vend, me rreth 74 % me shume se Marsi i vitit te kaluar. Rritja ka qenë e ndjeshme dhe për shtete të tjera si për shembull Maqedonia, Greqia, Zvicra dhe Polonia.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist