Problematikat në prag të sezonit Turistik

Written by on 24/04/2019

 

 

Ministri i Turizmit dhe Mjedisit, Blendi Klosi vijon takimet me Task-Forcat e bregdetit në të gjitha bashkitë e vendit. Pas Velipojës, ministri u ndal në Sarandë ku në fokus të diskutimi ishte edhe zbatimi i vendimit të ri për ‘Stacionet e Plazhit’, i cili shton edhe detyrimet ligjore në kontratat me operatorët privatë. Ndërsa deklaroi se ky vit mund të sjellë më shumë turistë se viti i kaluar, Klosi tha se situata vijon të mbetet ende problematike. Ndërsa ka evidentuar muzikën e lartë si një nga problematikat më shqetësuese, ministri Klosi u ka kërkuar bashkive që përmes Këshillave Bashkiakë që përcaktojnë zonat ku lejohet muzika.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist