Rruga Tirane – Elbasan gati ne pranvere!

Written by on 24/01/2019

Rruga Tirane – Elbasan gati ne pranvere
Rruga Tirane- Elbasan se shpejti do te jete ne funksion te plote per qytetaret. Punimet teknike jane drejt fundit dhe ne mars, rruga do te behet e aksesueshme ne nje pjese te saj, per te vijuar me pas me venien ne funksion te plote. Lajmin e ka beret e ditur kryeministri i vendit qe ka theksuar se rruga do te jete plotesisht e kalueshme kete pranvere. Drejtuesi i punimeve eshte shprehur se aktualisht po punohet per trajtimin e rreshqitjes ndersa po behen mbrojteset e skarpates, veprat e artit dhe muret mbajtes. Gjithashtu, po punohet edhe per stabilizantin dhe te gjithe pjesa hidraulike e projektit me kanalet anesore. Realizmi i rruges Tirane- Elbasan eshte ne masen 93%.

 

 

 


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist