Shqiperia heq vizat me El Salvadorin!

Written by on 24/01/2019

Shqiperia heq vizat me El Salvadorin
Nje tjeter shtet shtohet ne listen e vendeve ku shqiptaret mund te udhetojne pa viza. Keshilli i Ministrave ne mbledhjen e fundit ka miratuar vendimin “per heqjen e vizave per mbajtesit e pasaportave diplomatike, zyrtare, te sherbimit dhe te zakonshme” mes Shqiperise dhe Republikes se El Salvadorit ne Ameriken Qendore. Vendimi hyn ne fuqi pas botimit ne Fletoren Zyrtare.

 


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist