Rritet turizmi outbound ne Itali

Written by on 16/07/2018

Rritet turizmi outbound ne Itali

Turizmi outbound ne Itali po sheh rritje te konsiderushme. Kete vit nje numer i madh italianesh po pushojne jashte vendit te tyre regjistruar shifer 15% me te larte se nje vit me pare. Sipas nje studimi te italiani.coop tendenca e ketij viti ka qene prenotimi i pushimeve ne avance per periudhen e sezonit veror. Vec destinacioneve europianeve dhe plazheve brenda kontinentit nje rritje interesi kete vit ka pasur per pushime edhe ne Caraibe, M

Group of students enjoying beach party, guitar and balloons

aldive dhe New York.

 


Current track

Title

Artist

Background