Rritet fluksi i turisteve ne Gjermani

Written by on 16/07/2018

Rritet fluksi i turisteve ne Gjermani

Fluksi i turisteve ne Gjermani sa vjen e rritet kete vit. Sipas te dhenave te Organizates se Turizmit , Germany Travel nga janari ne qershor jane regjitstruar ne Gjermani 20.3 milione turiste te huaj. Vendi ka perjetuar rritje te madhe kryesisht nga tregu rus por turiste te shumta ka pasur edhe nga suedezet, belget dhe danezet. Oragnizata tha se me qellim terheqjen e nje numri akoma me te madh turistesh do te nise nje fushate promovuese qe do te shtrihet ne shume kontinente per te promovuar atraksionet me te vecanta gjermane.   


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist