Rritet numri i turisteve te huaj ne jug te vendit

Written by on 05/07/2018

Rritet numri i turisteve te huaj ne jug te vendit

Shqiperia e jugut gjithnje e me shume po kthehet ne nje destinacion turistik per vizitoret e huajt, qe zgjedhin vendin tone jo vetem per te kaluar pushimet por edhe per ta vizituar ate. Instat tregon se fundmi se kane mberritur 18% me shume vizitore te huaj per kete sezon turistik vetem ne portin e Vlores dhe Sarandes. Numri i vizitoreve te rregjistruar ne sportelet prites ne porte u rrit me 18 % krahasur me te njejten periudhe nje vit me pare . Ndersa numri i vizitoreve shtetas te huaj qe mberriten ne portin e Vlores dhe Sarandes gjate periudhes 1 qershor deri 1 korrik, arriti ne  30 mije, shifer qe pritet te rritet ndjeshem deri ne fund te muajit gusht.

jugu i shqiperise


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist