Kanionet e Langarices terheqin vizitore vendas e te huaj

Written by on 05/07/2018

Kanionet e Langarices terheqin vizitore vendas e te huaj

Permeti kete muaj ka qene mjaft i populluar nga turiste vendas dhe te huaj, per shkak se ne zonen e Permetit  ka shume resurse turistike, por me te njohurit jane Kanionet e Langarices. Keta kanione kane terhequr vemendjen e vizitoreve e shkencetareve vendas dhe te huaj. Pjesa me e madhe e vizitoreve dhe frekuentuesve jane qyetare nga Permeti, Kelcyra, Tepelena dhe Gjirokastra, por tashme qe vetite kuruese te ketyre banjave termale kane kapercyer kufijte e zones jane shtuar turistet e huaj. Mbi 5000 vizitore do te vizitojne Permetin deri ne fund te vitit.

kanioni i langarices


Current track

Title

Artist

Background