20 milione pushues zgjedhin Portugaline kete vere

Written by on 05/07/2018

20 milione pushues zgjedhin Portugaline kete vere

 

Turizmi ne Portugali kete vit ka sjelle rekorde te reja duke shenuar shifrat me te mira te turisteve ne dekaden e fundit dhe shpenzimet me te larta te tyre ne 20 vjet. Sipas te dhenave te autoriteteve te turizmit ne Portugali vetem ne muajin prill shpenzimet e turisteve te huaj ne vend kane arritur ne 1.2 miliard euro , nje rritje me 40% me shume se viti i kaluar. Nderkohe sezoni veror ka kerkesa te larta kete vit per destinacionin Portugali ku me shume se 20 milione turiste te huaj kane zgjedhur te pushojne ne kete vend.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist