Rritet numri i turisteve ne muzeumet franceze!

Written by on 15/06/2018

Zyra e Turizmit dhe Kongreseve ne Paris sapo ka publikuar rezultatet e studimit te fundit ne lidhje me vizitat turistike ne muzeumet me te famshme te Frances por vecanerisht kryeqytetit. Studimi eshte bere per 67 monumente dhe muzeume ne Paris per 4 muajt e pare te ketij viti. Sipas te dhenave te kesaj zyre numri I vizitoreve ka pesuar rritje  me 3.2% me shume ne krahasim me vitin 2017 duke arritur ne afro 22 milione. Numri i turisteve ne atraksione te tjera te Parisit si dhe ne eventet kulturore mbetet gjtihashtu i kenaqshem dhe brenda parashikimeve.

 


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist