Rritet numri i turisteve ne Maqedoni!

Written by on 09/05/2018

Ne 4 muajt e pare te vitit, numri i turisteve te huaj ne Maqedoni u rrit me 11,6% krahasuar me periudhen e njejte te vitit te kaluar. Sipas ministrise se Ekonomise dhe Agjencise per Mbeshtetjen e Turizmit, rreth 2.5 milione turiste te huaj u shenuan ne vend ne kete periudhe, shifra qe pritet te rriten akoma dhe me shume gjate ketij sezoni veror. Autoritetet e turizmit theksuan se do te kete mbeshtetje per strukturat e pushimit ne vend kete sezon dhe do te  mundet te vendosen subvencione per hotelieret vendor. Gjithashtu do te shtohen perpjekjet per terheqjen e brendeve te huaja turistike ne Maqedoni.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist