Rritet interesi i te huajve per Parkun Arkeologjik te Apolonise!

Written by on 28/04/2018

Rritet interesi i te huajve per Parkun Arkeologjik te Apolonise!

Interesi i turisteve te huaj per Parkun Arkeologjik te Apolonise eshte ne rritje, ndersa investimet per permiresimin e infrastruktures rrugore qe po ndermerren se fundi pritet te shtojne me tej fluksin e tyre. Fluksi ne kete fillim sezoni, sipas autoriteteve drejtuese te parkut eshte gjithmone ne rritje dhe kjo duket ne grupet turistike qe e vizitojne parkun, shumica e te cileve jane gjermane, franceze e italiane kete periudhe. Kete tremujor Apolonine e kane vizituar mbi 1000 vizitore ndersa me fillimin e sezonit ky numer i tejkalon keto nivele. Permiresimi infrastruktures rrugore qe te çon drejt ketij siti, konkretisht segmentit Fier-Seman, eshte nje faktor nxites dhe lehtesues ne ardhjen e grupeve turistike, por edhe individeve me kampera dhe vizitoreve vendas gjithashtu.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist