Turistet e huaj me shifra gjithnje e me te larta ne Meksike!

Written by on 28/04/2018

Turistet e huaj me shifra gjithnje e me te larta ne Meksike!

 

Turistet nderkombetare jane gjithnje ne rritje ne Meksike. Kete fakt e pohon bordi turistik i vendit. Meksika ka mbyllur 3 muajt e pare te ketij viti me plot 15 milione turiste te huaj, nje shifer kjo rreth 9% me e larte se rezultatet e vitit 2017. Ky sukses ne Meksike, sipas autoriteteve, eshte arritur fal variacioneve te programeve kulturore dhe itinerareve te vecante te propozuara nga agjensite turistike ne bashkepunim me tur operatoret vendas. Shpenzimet e turisteve te huaj kane arritur ne vleren e 12 miliard dollareve nderkohe qe pritet nje sezon akoma dhe me pozitiv ne vijim per kete destinacion.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist