Rriten porosite per avione Boing dhe Airbus

Written by on 21/07/2018

Rriten porosite per avione Boing dhe Airbus

Gjigandet e ajrit, Boeing dhe Airbus kane njohur nje rritje te madhe te porosive per avione gjate airshow nderkombetar te Farnborough, ne nje kohe qe eshte rritur ndjeshem kerkesa per avione, si ne transportin e pasagjereve ashtu edhe ne ate te mallrave. Gjate eventit 5-ditor, Boeing dhe Airbus kane marre porosi per 900 avione tregtar te cilet kapin ne total vleren e 140 miliarde dollareve amerikane. Te dhenat e fundit nga tregu tregojne se, ne 20 vitet e ardhshme, tregu i avioneve tregtare do te kerkoje 30 mije deri ne 40 mije avione me shume. Kina nderkohe eshte nje nder tregjet kryesore te ketyre avioneve tregtare.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist