Destinacionet me te rezervuara per muajin gusht!

Written by on 21/07/2018

Destinacionet me te rezervuara per muajin gusht!

Tripadvisor prezanton studimin e fundit ne lidhje me destinacionet me te preferuara turistike te muajit gusht. Ne krye te listes se destinacioneve qendron Spanja e ndjekur nga Greqia, Italia, Kroacia, Turqia dhe Portugalia. Studimi u krye duke anketuar me mijra pushues online mbi preferencat e tyre turistike per muajin gusht 2018. Duket se destinacionet mesdhetare do te kryesojne gjate gjithe ketij sezoni turistik.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist