Zhvillohet industria e fluturimeve ne Brazil

Written by on 21/07/2018

 

Zhvillohet industria e fluturimeve ne Brazil

 

Industria e fluturimeve ne Brazil po zhvillohet vitet e fundit me hapa te shpejta duke gjeneruar per kete vend fitime te shumta. Sipas Shoqates Nderkombetare te Transportit Ajror Brazili eshte vendi qe po sheh rritjen me te shpejte ne aviacion , industri kjo qe se bashku me turizmin jane pergjegjese per 1.1 milione vende pune dhe kontribuojne me 32.9 miliard dollare ne Prodhimin e Brendshem Bruto te Brazilit. Aktualisht autoritetet e transportit ajror ne vend po perqenderohen tek permiresimi i infrastruktures ne aeroporte dhe rritjen e cilesise se sherbimit per pasagjeret.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist