Rikthehet “Smile Albania”!

Written by on 11/06/2019

 

 

Gjatë një takimi me studentët e fakultetit të Historisë dhe Filologjisë, Ministri i  Mjedisit dhe Turizmit Blendi Klosi ka prezantuar për vitin e dytë radhazi projektin me në fokus turizmin. ‘’Smile Albania’’ është projekti që ka si qëllim edhe punësimin e mbi 500 studentëve të cilët do të jenë promovuesit e paketës turistike shqiptare në disa gjuhë të botës. Ministri kërkon prej drejtuesëve tëUniversitetit që anagazhimi I studentëve në këtë projekt të vlerësohet si praktikë mësimore.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist