Këshilli i Bashkëpunimit Rajonal, projekt fitimprurës në Bjeshkët e Namuna!

Written by on 11/06/2019

Instituti për Politikat Publike dhe Private ka bërë investime për fushën e turizmit në Bjeshkët e Namuna.Sipas këtij institucioni kjo është një pasuri natyrore e cila është lënë në harresë.Snjezana Devirskavic, udhëheqëse e projektit të zhvillimit dhe promovimit të turizmit nga Këshilli i Bashkëpunimit Rajonal, është shprehur se projekti që do të ndërmeret në Bjeshkët e Namuna do të ndikojnë në prurjen e turistëve, gjë që do të ndihmojë rritjen e të ardhurave të komuniteteve lokale.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *



Current track

Title

Artist