Linja detare norvegjeze, risi për sezonin e ri!

Written by on 11/06/2019

 

 

“Cruize Line Norwegian”vendos në dispozicion të të gjithë turistëve linjën më të re detare‘’anijetmotra’’ për sezonin 2019-2020. Programi sezonal i ofron udhëtarëve mundësi të  plota për t’u angazhuar me prodhuesit e verës dhe ekspertë të tjerë përmes një shumëllojshmërie të seminareve dhe aktiviteteve të pasura, duke përfshirë diskutime në forume të hapura, takime dhe përshëndetje, testime të verës dhe darka të lidhura me verën.Bileta për person varion nga 19 $ deri në 60 $ për person.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist