Inagurohet linja më e re ajrore me rrugët transatlantike!

Written by on 11/06/2019

 

 

Kompania ajrore franceze ‘’La Compagnie’’ do të inagurojë në 18 qershor fluturimin në rrugën e saj transatlantike New York- Paris. Avioni është i pajisur me motorë të rinj dhe me një kabinë me 76 vende në të cilat është siguruar një rehati maksimale për udhëtarët.Kabina gjithashtu përfshin një nivel të lartë të lidhjes me bordin drejtues. Avioni A320 neo transmeton 50% më pak zhurmë në ambjent krahasuar me avionët e tjerë.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist