Ja cilat janë kushtet për punonjësit e teknologjisë kundër Hauwei!

Written by on 11/06/2019

 

 

Disa nga pronarët e kompanive më të mëdha teknologjike si LG ua kanë ndaluar punonjësve të tyre të flasin për teknologjinë dhe standardet teknike me homologët e tyre të Huawei. Një vendim i tillë u mor pas mbledhjes së inxhinierëve ndërkombëtarë të teknologjisë që përcaktojnë kushtet dhe standardet teknologjike. Kjo ndikon edhe në mosshtrirjen e rrjetit më të fuqishëm të telefonisë celulare, 5G.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist