Ja cili është destinacioni i preferuar i shtetasve kinezë!

Written by on 11/06/2019

 

 

Grupi mikpritës “Emmar” i drejtuar nga Chris Neëman shprehet se do të forcojnë marrdhëniet e Dubait me Kinën në fushën e shitjes, marketingut dhe rrjetit turistik.  Li Lei, themeluesi i “Youli Consulting”, shprehet se Dubai është një ndër destinacionet më të kërkuara nga viti në vit i shtetasve kinezë.Sipas një raporti tremujori i parë i vitit 2019 ka një rritje prej 13% në krahasim me atë të një viti më parë.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist