Rihapen aeroportet dhe fluturimet në Qipro

Written by on 23/02/2021

Këshilli i Ministrave në Qipro ka miratuar rinisjen e fluturimeve dhe rihapjen e aeroporteve me masa shtesë të sigurisë. Plani për rinisjen graduale të fluturimeve dhe rihapjen e aeroporteve do të zbatohet nga 1 marsi 2021. Të gjithë udhëtarët, pavarësisht nga vendi që vijnë, sapo të mbërrijnë në Qipro duhet të kenë kryer një test laboratorik PCR.

152 νέα κρούσματα στην Κύπρο | Kerkida.net

Kjo e fundit realizohet në përputhje me udhëzimet e Ministrisë së Shëndetësisë./radiotravel.al 


Current track

Title

Artist

Background