Raporti për 2021/ Në Kinë do rritet ndjeshëm turizmi vendas!

Written by on 23/02/2021

Një total prej 4.1 miliardë udhëtimesh turistike të brendshme do të bëhen në Kinë gjatë 2021 ose 42 për qind më shumë se 2020-ta, sipas një raporti të lëshuar nga Akademia e Turizmit të Kinës. Kina pritet të fitojë kështu rreth 511 miliardë dollarë amerikanë të ardhura nga turizmi i brendshëm në 2021.

Iran tourism: Sector may get huge boost from China in defiance of U.S.  sanctions - Tehran Times

 

Krahasuar me 2020-ën, mes ndikimit të pandemisë COVID-19, Kina pa afërsisht 2.8 miliardë udhëtime të brendshme turistike, duke shënuar një rënie prej 52.1% krahasuar me 2019, sipas Ministrisë së Kulturës dhe Turizmit./radiotravel.al 


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist