Rezultatet e anketës/ Shqiptarët kanë humbur besimin tek BE-ja!

Written by on 10/03/2021

Besimi i shqiptarëve tek Bashkimi Europian ka pësuar rënie. Ka qenë ky rezultati i dalë nga një anketë e Bankës Qendrore të Austrisë me qytetarët në rajonin e Europës Juglindore. Në vitin 2019 vetëm 51% e shqiptarëve të anketuar kishin besim tek BE në raport me 64 % që ishin në vitin 2018.

EU to Launch Investigation into Origin of COVID-19 - Exit - Explaining  Albania

Pandemia, vonesat në dozat e vaksinave dhe mos hapja e negociatave duket të jenë faktorët kryesorë që i kanë larguar shqiptarët, por edhe vendet e Ballkanit perëndimor nga BE-ja./radiotravel.al


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist