Reshjet e debores dhe situata ne te gjithe vendin!

Written by on 04/01/2019

Reshjet e debores dhe situata ne te gjithe vendin!

Reshjet e debores qe kane mbuluar pjesen me te madhe te vendit, po mbajne te
mberthyer edhe veriun. Malesia e mbishkodres ndodhet nen “pushtetin” e bores qe
ka zbardhur zona te tera duke krijuar probleme ne qarkullimin rrugor. Sipas te
dhenave te shtabit te emergjencave civile, veshtiresi ne qarkullim paraqet rruga ne
drejtim te Dukagjinit nga Mali i Shoshit ku keshillohet perdorimi i zinxhireve,
ndersa Qafa e Thores deri ne Theth eshte thuajse e pakalueshme. Debora ka
bllokuar 115 familjet ne Diber dhe Bulqize. Debora ka mbuluar edhe juglindjen e
vendit. Ne Dardhe, Voskopoje, Bigell Gorrice dhe ne Qafen e Qarrit,
rekomandohet perdorimi i zinxhireve, per shkak te prezences se ngricave ne rruge,
pasi temperaturat jane shume te uleta.  Nderkohe edhe Llogaraja eshte perfshire
nga reshje intensive debore. Autoriteti Rrugor Shqiptar ka paralajmeruar drejtuesit
e mjeteve se rruga eshte e kalueshme vetem me zinxhire. Debora ka mbuluar sot
edhe Saranden, Ksamilin, Delvinen dhe Kalane e Lekursit.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist