Qyteti i së ardhmes do të përfundojë këtë vit, ja kush do të jetojë në të!

Written by on 08/01/2020

Toyota Motor Corp ka bërë me dije gjatë panairit të teknologjisë në Las Vegas se po planifikon të ndërtojë një prototip të qytetit të së ardhmes,me bazë në malin Fuji në Japoni të mundësuara nga qeliza karburanti me hidrogjen .Ky qytet është diskutuar prej një viti dhe ka për qëllim krijimin e qyteteve më të sigurta, më të pastra dhe më argëtuese.Zhvillimi  i cili është menduar të krijohet në vendin e një fabrike makinash do të përfundojë deri në fund të vitit 2020, me 2 mijë banorë fillimisht dhe do të jetë shtëpi për kërkuesit dhe studiuesit. Toyota ka theksuar gjithashtu se është e hapur për partneritete me kompani të tjera.


Current track

Title

Artist

Background