Kjo është monedha që do të zëvendësojë arin!

Written by on 08/01/2020

Tregtarët e Bitcoin pretendojnë se bitcoin është një investim i shkëlqyer strehimi , si ari në një kohë të një pasigurie gjeopolitike. Forumet dhe publikimet financiare online  kanë shtyrë idenë e bitcoin të sillet në mënyrë të ngjashme me këto pasuri, veçanërisht në në javën e kaluar kur janë shtuar tensionet mes SHBA-së dhe Iranit. Bitcoin për këtë vit është rritur me 10%.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist