Aplikimi për lejet e mjedisit do të kryhet online, ja cilat janë rregullat dhe kostot!

Written by on 08/01/2020

Aplikimi për vlerësimin e ndikimit në mjedis për lejet e mjedisit tashmë do të kryhen online, nëpërmjet portalit e-Albania. Ministria e Turizmit dhe Mjedisit ka bërë të ditur se janë pesë lloje të lejeve për vlerësimin e ndikimit në mjedis që do të merren online. Ministria për tu ardhur në ndihmë qytetarëve ka bërë të ditur edhe hapat e procedurës së aplikimit, po ashtu edhe kostot që duhen paguar.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist