Organizata ndërkombëtare u bën thirrje shteteve, “mbroni zonat kulturore”!

Written by on 08/01/2020

Organizata e UNESCO-s i ka bërë thirrje Shteteve të Bashkuara të Amerikës dhe Iranit të respektojnë konventat që detyrojnë vendet të mbrojnë zonat kulturore. Reagimi ka ardhur pas paralajmërimit të presidentit amerikan Donald Trump se do të shënjojë trashëgiminë kulturore të Iranit. Konventa  e cila është nënshkruar nga shtetet, i detyron ato të mos ndërmarrin masa të qëllimshme që mund të dëmtojnë trashëgiminë kulturore dhe natyrore në territorin  e shteteve të tjera.


Current track

Title

Artist

Background