Qyteti i gurtë merr dhuratën më të bukur të festave!

Written by on 26/12/2019

Ministria e Mbrojtjes ka hequr dorë nga një tjetër aerodrom duke ia kaluar pronësisë njësisë së pushtetit vendor.Referuar vendimi të Këshillit të Ministrave aerodromi i Gjirokastrës do të kalojë në varësi të bashkisë së Gjirokastrës. Në pak javë, qeveria ka miratuar vendimet edhe për “demilitarizimin” e aerodromit të Vlorës dhe Korçës.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist