Qipro shtrëngon edhe një herë kërkesat e hyrjes për Gjermaninë

Written by on 02/09/2021

Autoritetet qipriote në vlerësimin e fundit të rrezikut e kanë vendosur Gjermaninë në kategorinë e kuqe. Kjo do të thotë se udhëtarët nga ky vend tani i nënshtrohen testeve të dyfishta dhe kërkesave të hyrjes pas mbërritjes.

Autoritetet qipriote aplikojnë sistemin e semaforëve, duke i kategorizuar vendet si të kuqe, portokalli ose jeshile, në varësi të shkallës së rrezikut të transmetimit të koronavirusit që përfaqësojnë vendet./radiotravel.al 


Current track

Title

Artist

Background