Sektori i turizmit të Belgjikës “në luftë” për mbijetesë!

Written by on 02/09/2021

Përfaqësuesit e turizmit në Belgjikë i kanë kërkuar qeverisë të zgjasë masën e papunësisë së përkohshme pasi vendi kishte aktivitetin minimal turistik këtë verë për shkak të krizës së koronavirusit dhe kushteve të dobëta të motit. Masa e papunësisë u jepet atyre që janë përkohësisht të papunë dhe ndihma përbën 65 përqind të pagës së tyre mesatare.

Sipas të dhënave, turizmi ka rënë me 70 përqind në Bruksel në krahasim me verën e vitit 2019./radiotravel.al 


Current track

Title

Artist

Background