Qeveria “Rama 3″/ Ministria e Turizmit dhe Mjedisit, i besohet Mirela Kumbaros!

Written by on 02/09/2021

Kryeministri Edi Rama ka mbajtur sot asanmblenë e përgjithshme në të cilën ka bërë dhe prezantimin e qeverisë. Përgjatë fjalimit ai falenderoi të gjithë votuesit për besimin ndërkohë që ka premtuar se ende shumë punë janë për t’u kryer përpara.

Gjatë fjalimit, ku ka bërë me dije dhe emrat e rinj të qeverisë së re Mirela Kumbaro u emërua si Ministre e Turizmit dhe Mjedisit./radiotravel.al 


Current track

Title

Artist

Background