Qeveria planifikon te reduktoje TVSH-ne e restoranteve dhe pijeve ne hotele!

Written by on 25/05/2018

Qeveria po planifikon te aplikoje nje shkalle te reduktuar te Tatimit mbi Vleren e Shtuar per restorantet dhe pijet joalkoolike ne hotele.Gjithçka eshte bere me dije nga keshilltarja ekonomike ne Ministrine e Mbrojtjes se Sipermarrjes, Alketa Knuti, e cila deklaroi se drafti pritet te kaloje shume shpejt ne Keshillin e Ministrave, ndersa theksoi se TVSH-ja qe pritet te aplikohet do te jete ne masen 6%.Kjo mase lehtesuese vjen pas asaj te nje viti me pare, qe parashikoi nje uljen e TVSH-se per akomodimin nga 20 ne 6%, duke e çuar ne te njejtat nivele me vendet e rajonit dhe Evropes.

 


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist