Nis nga Fieri “TOURNE”, projekti qe synon te promovoje turizmin nepermjet teatrove!

Written by on 25/05/2018

Nje bashkepunim i ngushte midis vendeve tona me Italine dhe Malin e Zi nis me projektin europian ”TOURNE”. Ky projekt ka te bej me funksionimin dhe zhvillimin e rrjetit teatror tripalesh italian-shqiptar-malazez, ne sherbim te promocionit e zhvillimit te turizmit dhe kapaciteteve te tij. Bashkia e Fierit eshte lidere e ketij projekt i cili u prezantuar sot ne nje konference per shtyp nga kryetari i bashkise Fier bashke me partneret tane nga Italia, Mali i Zi dhe Bashkia Tirane. Projekti ka te bej me nje rrjet teatrosh te cilet jo vetem do shkembejne eksperienca e tyre ne fushen teatrore por padyshim do te sherbej si nje shkembim eksperiencash shume pozitive per promovimin e vlerave kryesisht ne fushen e turizmit, ne turizmin arkeologjik -kulturor dhe te turizmit fetar.

 


 


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist