Turizmi kulturor, 2400 objekte te kultures gati per te pritur vizitoret!

Written by on 25/05/2018

2400 objekte te kultures te shperndara ne te gjithe territorin e vendit ne hapje te sezonit jane gati te presin turistet e huaj ne vendin tone duke u kthyer ne vlera te jashtezakonshme te ekonomise. Sipas te dhenave te Ministrise se Kultures vetem ne kalane e Gjirokastres u regjistruan 10 mije vizitore ne kater muajt e pare ketij vit, nje rritje e ndjeshme ne krahasim me nje vit me pare. Nderkohe kete vit eshte pergatitur nje kalendar i posaçem, ne bashkepunim me institucionet e artit dhe te kultures me projekte operistike, baletit, folklor, performanca per femije, ekspozita, konkurse mbarekombetare dhe kombetare qe do te terheqin dhe argetojne vizitoret.

 


 


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist