Rritet interesi i turisteve sllovake per Shqiperine!

Written by on 25/05/2018

Shqiperia si nje destinacion atraktiv turistik po ngjall interes edhe per turistet sllovake. Kjo behet e ditur ne nje artikull te gazetes sllovake “Pravda” qe titulohet “Shqiperia ngjall interes tek sllovaket”. Shqiperia thuhet thuhet nder te tjera eshte nje nga destinacionet ku turizmi po zhvillohet gjithmone e me shume. Vitin e kaluar mbi 12 mije sllovake vizituan Shqiperine nderkohe kete vit shifrat pritet te rriten akoma me shume. Sllovaket e preferojne Shqiperine per plazhet prane detit Adriatik dhe atij Jon; qytetet historike; natyren e virgjer, malet dhe mundesite per sportet malore.

 

26269_39


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist