Projekti gjigand synon prezantojë “qytetin e së ardhmes”!

Written by on 13/12/2019

Qyteti kanadez Innisfilit është në planet e studios arkitekturore “Partisans” për t’u bërë”qyteti i së ardhmes”. Pretendohet se kjo do të arrihet me anë të kombinimit të fibrave optike , makinave me vetëdrejtim dhe porteve të cilat do të monitorohen nga dronët. Projekti që quhet”Orbita”, synon ta shndërrojë Innisfilit-in në qytetin e së  ardhmes, duke ruajtur mbi të gjitha bujqësinë e cila është e zhvilluar në atë zonë. Studioja arkitekturore që do të zhvillojë projektin është ndikuar nga lëvizja e shekullit të 20-të  të “Garden City” e cila synonte të ndërthurte jetën urbane me atë agrare.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist