Produktet “Made in Albania” promovohen ne panairin me te madh te tregtise ne Kine!

Written by on 08/11/2018

Biznesi shqiptar po prezanton disa agroprodukte tipike shqiptare ne nje prej panaireve me te medha te bote sic eshte  “China International Import Expo” ne Shanghai. Promovimi i produkteve “Made in Albania” eshte nje  mundesi e mire qe vendi yne ofron per investitoret e huaj. Kompanite shqiptare te mbeshtetura nga AIDA, prezente ne kete panair i perkasin sektorit te pijeve dhe produkteve ushqimore.Interesi i kompanive per Shqiperine dhe produktet shqiptare eshte i larte jo vetem nga pala Kineze, por edhe nga shtetet e tjera pjesmarrese.Nen kujdesin e Presidentit kinez panairi i referohet iniciatives se propozuar ne Forumin “Nje brez – nje rruge” te prezantuar ne maj te vitit te kaluar.Ne kete panair jane pjesemarrese 3600 kompani ekspozuese, nga 172 vende te botes dhe do te vijoje deri ne date 10 nentor.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist