Mesdheu, rajoni me i fuqishem per turizmin ne bote!

Written by on 08/11/2018

Rajoni i Mesdheut mbetet nder me te fuqishmit ne bote sa i perket turizmit. Sipas te dhenave te Forumit te Resorteve Mesdhetare qe eshte mbajtur me heret gjate ketij viti ne Barcelone, 32% e turisteve nderkombetare dhe me shume se 30% e te ardhurave te pergjithshme nga turizmi ne bote i takojne Mesdheut. Pritshmerite jane qe rajoni te arrije 420 milione turiste brenda vitit 2020. Nderkohe sipas te dhenave te pergjithshme te Organizates Boterore te Turizmit numri i turisteve ne bote do te rritet me nje norme 3.3% ne vit duke sjelle 1.8 miliarde turiste brenda vitit 2030.


Reader's opinions

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *Current track

Title

Artist